Červenec 2009


[Mötley Crüe - Saints of Los Angeles]

31. července 2009 v 19:52 | Pavluš |  Videa [MC]
Wrr, šukééz Nikki ♥
Schválně, všimnete si něčeho/někoho na tomhle videu?
Kdyby jo, napiště čeho/koho.×D

LuC šokiing ×D


[Mötley Crüe - diskografie]

31. července 2009 v 18:55 | Pavluš
• Too Fast for Love (1981)
• Shout at the Devil (1983)
• Theatre of Pain (1985)
• Girls, Girls, Girls (1987)
• Dr. Feelgood (1989)
• Mötley Crüe (1994)
• Generation Swine (1997)
• New Tattoo (2000)
• Saints Of Los Angeles (2008)

[Mötley Crüe - info]

31. července 2009 v 18:55 | Pavluš
ČLENOVÉ:
Vince Neil - zpěv, kytara
Mick Mars - kytara
Nikki Sixx - baskytara
Tommy Lee - bicí

BÝVALÍ ČLENOVÉ:
Greg Leon - kytara (1981)
John Corabi - zpěv (1992-1996)
Randy Castillo - bicí (1999-2000)
Samantha Maloney - bicí (2000)

Mötley Crüe je americká glam metalová skupina z Los Angeles. Je považována za jednu z nejúspěšnějších metalových amerických skupin, prodala přes 41 mil. alb po celém světě a 24 mil. v USA.

[Mötley Crüe]

31. července 2009 v 18:54 | Pavluš

[Novinky o vedlejšáku Chestera Benningtona]

29. července 2009 v 16:30 | Pavluš |  Linkin Park
Out Of Ashes, takový bude název debutového alba nového projektu, za kterým stojí frontman Linkin Park Chester Bennington. Nová kapela se jmenuje Dead By Sunrise a práce na albu probíhaly v Los Angeles pod producentským dohledem Howarda Bensona, který je znám svou spoluprací např. s Motorhead nebo My Chemical Romance. Jednotlivé songy prý začaly vnikat ještě před nahráváním zatím polední studiovky Linkin Park Minutes To Midnight. První ochutnávky nového projektu se dočkáme 18. srpna, kdy vyjde singl s názvem Crawl Back In.
Celá deska má pak na řadu přijít na podzim.

[Serj Tankian - Sky Is Over]

27. července 2009 v 14:17 | Pavluš |  Other Music

[Papa Roach - Blanket Of Fear]

27. července 2009 v 14:14 | Pavluš |  Videa [PR]





[Anti-Flag - I'd Tell You But]

27. července 2009 v 14:02 | Pavluš |  Other Music


[Billy Talent - Rusted From The Rain]

27. července 2009 v 13:24 | Pavluš |  Billy Talent
Ááá, upe žeru tuto ♥
Musim na ten koncert sakraa!

[Panic At The Disco opouštějí basák a kytarista]

25. července 2009 v 15:40 | Pavluš |  Panic! At The Disco

Kapelu Panic At The Disco zachvátila opravdová panika. Dva z členů totiž od seskupení odchází. Konkrétně se jedná o kytaristu Ryana Rosse a baskytaristu Jona Wolkera. Zpěvák Brendon Urie a bubeník Spencer Smith budou dále pokračovat pod jménem Panic At The Disco, zatímco Ross a Walker se budou společně věnovat vlastnímu projektu. Rozchod přichází v dosti nevhodnou dobu, vzhledem k tomu, že kapela dle všeho byla v poslední fázi dokončení jejich třetího alba a nový singl New Perspective by se měl dostat do rádií 18. srpna. Panic At The Disco měli navíc otevírat několik srpnových koncertů pro Blink 182 a No Doubt. Nicméně turné a album dle vyjádření skupiny pojede dle daného plánu.

[Sixx:A.M. - Heart Failure]

25. července 2009 v 14:40 | Pavluš |  Sixx:A.M.

[Sixx:A.M. - Tomorrow]

25. července 2009 v 14:35 | Pavluš |  Sixx:A.M.